Waarom een zonnecentrale?

Onze zonnestroomcentrales renderen op drie niveaus

Onze langjarige expertise van zonnecentrales staat garant voor de technische kwaliteit terwijl onze lange termijnvisie financieel wordt ondersteund door partners als BNG Bank en het Nationaal Groenfonds. Door groene financiering te combineren met een beleggingshorizon van meer dan 16 jaar, kunnen wij uw verduurzaming rendabel maken.

Zo bieden wij u drievoudig rendement, zonder eigen investering:

Financieel rendement

Vanaf dag 1 door u dakhuur te betalen voor het plaatsen van de zonnecentrale op uw dak of een besparing te realiseren op uw energierekening. Daarnaast verhoogt een zonnecentrale de waarde van het pand en kan veelal een lagere hypotheekrente worden bedongen. Meerwaarde dus voor zowel huurder als eigenaar, zonder investering.

Maatschappelijk rendement

Door een aantoonbare bijdrage te leveren aan de Klimaatdoelstellingen en de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Promotioneel rendement

Door uw inspanningen aan zowel afzetmarkt als arbeidsmarkt inzichtelijk te maken. Klanten vragen vaak al aan hun leveranciers welke inspanningen zij doen op het gebied van MVO (zeker bij aanbestedingen), terwijl werknemers graag willen werken voor bedrijven met een maatschappelijke meerwaarde.

Ontdek hoe het werkt ≫