Groothandel

Efficiënter met stroom omgaan kan het verschil maken!

Oplossingen voor de groothandel sector

Efficiënter met stroom omgaan kan voor de groothandel sector het verschil maken. Zeker groothandels met veel koel-/vriesinstallaties en groothandels met een eigen wagenpark kunnen hun energiekosten flink drukken door zelf duurzame zonne-energie op te wekken. Voor deze sector zijn er dan ook meerdere mogelijkheden om te verduurzamen met zonne-energie. Bovendien ondervinden groothandels die ervoor kiezen deze stap te zetten ook direct de voordelen van een groener bedrijfsimago.

Een greep uit onze klanten:

Fleuregio

Fleuregio is een groothandelscentrum waar professionele inkopers van snijbloemen, kamer- en tuinplanten tot decoratiematerialen en bloemisterij-artikelen kunnen vinden. De marktplaats van Fleuregio is maar liefst 20.000 vierkante meter groot.

CZAV

CZAV streeft ernaar dé agrarische aan- en verkooporganisatie van Zuid-Nederland te zijn. Dit doet doen zij door het leveren van een breed assortiment producten aan akkerbouwers en met het geven van advies op maat.

Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld is een groothandel in natuursteen en keramiek. Het voornoemde wordt aangeboden in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Daarnaast vervult de onderneming een adviesfunctie richting architecten, aannemers, projectontwikkelaars, overheidsinstanties en particulieren.

Vihamij

Vihamij is een technische groothandel met producten en advies voor afbouw, installatie en onderhoud. In totaal telt de groothandel 37 vestigingen door het hele land.

Friesland Non-Ferro Metaal B.V.

Friesland Non-Ferro Metaal B.V. is de voorraadhoudende groothandel in Aluminium, Roestvaststaal, Messing, Brons, Koper, Zink en koperen daksystemen en Lood voor geheel Noord-Nederland.

Ook profiteren van de voordelen van zonnestroom voor uw groothandel?

Heeft u een dakoppervlak van minstens 3.000 m² ? Dan maken wij een afspraak bij u op locatie.

Plan een kennismaking