Industrie

Grote daken, een hoge energiebehoefte, dat biedt perspectief!

Oplossingen voor de industrie

Door te verduurzamen met zonnecentrales kunnen industriële partijen zelf in hun eigen stroombehoefte voorzien, direct vanaf eigen dak. Dit scheelt aanzienlijk in de energiekosten. Daarnaast kan ook direct voldaan worden aan de toenemende vraag naar duurzame producten en kan tevens de CO2 footprint worden teruggedrongen. Voor de maak-industrie hebben wij brede ervaring met het realiseren van grote, krachtige zonnecentrales. bekijk hieronder onze projecten binnen de industrie.

voestalpine Bunschoten

voestalpine is vooraanstaand producent van innovatieve componenten van staal en overige metalen. De focus van voestalpine in Bunschoten ligt op het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van lichtgewicht bouw voor de automobiel- en truckindustrie. In deze markt geldt steeds vaker een eis voor duurzame leveranciers. Om hieraan te kunnen blijven voldoen was voestalpine op zoek naar een maatoplossing.

Bekijk dit project  >>

Kijlstra Drachten & Veendam

Kijlstra Bestrating is een vooraanstaand producent van betonnen bestratingsproducten met meerdere vestigingen in Nederland. Het produceren van beton is een energie-intensief proces met veel CO2 uitstoot. Om deze reden was Kijlstra op zoek naar een oplossing om zelf energie op te wekken, en de CO2 footprint te minimaliseren.

Ook profiteren van de voordelen van zonnepanelen voor de industrie?

Heeft u een dakoppervlak van minstens 3.000 m² ? Dan maken wij een afspraak bij u op locatie.

Plan een kennismaking