Voor wie?

Gerichte oplossingen voor uiteenlopende sectoren.

Ervaring in diverse sectoren

Meer dan 300 unieke projecten gerealiseerd in de afgelopen 10 jaar.

Vastgoed

Vastgoed, een sector waarin duurzaamheid tegenwoordig afgedwongen wordt met harde eisen en zonne-energie voor rendementoptimalisatie kan zorgen. Elk dak zonder zonnepanelen is een gemiste kans!

Zonnestroom voor vastgoed eigenaren >>

Groothandel

Groothandels, vaak gehuisvest in een groot pand, dikwijls ook met veel koelinstallaties en/of een eigen wagenpark. Door te verduurzamen met het opwekken van eigen zonne-energie kunnen groothandels hun energiekosten flink terugdringen. kortom een sector die veel winst kan behalen met duurzame energie.

Logistiek

Logistiek, een sector die steeds strengere eisen krijgt omtrent energielabels, het toenemende belang van BREEAM certificering en de alsmaar groeiende aandacht voor het reduceren van de CO2-footprint. Gelukkig kan zonne-energie in deze sector het verschil maken.

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen, grote complexen met een hoge jaarlijkse stroombehoefte. Dit biedt perspectief voor verduurzaming!

Agrariërs

De agrarische sector, de sector die naast een hoog stroomverbruik ook veel panden met een groot dakoppervlak telt. Een aantrekkelijke uitgangspositie voor verduurzamen met zonne-energie.

Gemeenten

Gemeenten, een sector die wordt gedreven door het klimaatakkoord van Parijs en die invulling van de Regionale Energie Strategie moet faciliteren. Tevens ook een sector die beschikt over kansrijk terrein voor verduurzaming.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Staat uw sector er niet bij? Waarschijnlijk kunnen we tóch iets voor u betekenen. Laten we kennismaken dan bespreken we uw situatie.

Bekijk alle projecten >>