Vastgoed

Ieder vastgoedproject zonder zonnepanelen is een gemiste kans!

Oplossingen voor de vastgoed sector

Vanuit het klimaatakkoord zullen alle gebouwen in de toekomst klimaatneutraal moeten worden. Vanuit dat perspectief is ieder vastgoedproject zonder zonnepanelen een gemiste kans. Door zonnecentrales in de vastgoed sector te realiseren kunnen vastgoedportefeuilles verduurzaamd worden en nieuwe vastgoedprojecten duurzamer worden ontwikkelt.

Hiermee kan aan strenge duurzaamheidscertificering als BREEAM voldaan worden. De installatie van een zonnecentrale heeft bovendien positieve invloed op het energielabel van het betreffende pand, en dus de CO2-heffing. De kans is groot dat de waarde van het pand daarmee toeneemt.

Een greep uit onze partners:

CBRE

Meerwaarde creëren voor vastgoed en huisvesting, dat is de missie van CBRE. CBRE focust zich op eigenaren, gebruikers en financiers van commercieel vastgoed en verstrekt hen expertadvies op alle terreinen.

Intervest

Intervest is een beursgenoteerde vastgoedvennootschap actief in de markt van kantoren en logistieke gebouwen, met een stevig groeiplan, gestoeld op een heroriëntering in de kantorenportefeuille en een uitbreiding in de logistieke portefeuille in België en Nederland.

Elvi Vastgoed B.V.

Elvi Vastgoed opereert vanuit Emmen. Zij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop van onroerend goed, projectontwikkeling, bouwmanagement en deelnemingen

Ook profiteren van de voordelen van zonnestroom voor uw vastgoed?

Heeft u een dakoppervlak van minstens 3.000 m² ? Dan maken wij een afspraak bij u op locatie.

Plan een kennismaking