Wij zijn Rooftop Energy

Vanuit Rotterdam bedienen wij heel Nederland met een sterk groeiend aantal van 50 specialisten.

Sinds 2012 ontzorgt Rooftop Energy organisaties door het plaatsen en financieren van zonnecentrales op (bedrijfs)daken groter dan 3.000 m2. Onze drive is om de energietransitie te versnellen. Een zonnecentrale op het dak is een slimme stap voor ondernemingen. Het verduurzaamt het bedrijf én levert geld op. Rooftop Energy helpt organisaties bij het voorbereiden, realiseren en beheren van een zonnecentrale.

Er zijn verschillende manieren waarop we samenwerken met onze klanten. We kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuzes en de installatie voor u verzorgen, maar we kunnen ook de volledige aanvraag, financiering, realisatie, monitoring en beheer uit handen nemen. U verhuurt dan als het ware uw dak aan Rooftop Energy, en krijgt daar huurinkomsten, lagere energiekosten en een duurzamere onderneming voor terug.

Tevreden klanten

Voor meer dan 300 organisaties hebben wij zonnecentrales gerealiseerd en in beheer. Ook zij hoefden niet te investeren, maar haalden wel maatschappelijk en financieel rendement.

Onder hen bevinden zich organisaties als Akzo Nobel, Continental Bakeries, Voestalpine Automotive, Nouryon, Bertelsmann, Leen Bakker, Gemeente Den Haag en het MECC Maastricht.

René Raaijmakers

"Samen met onze klanten werken we aan een versnelling van de energietransitie in Nederland. Nu de overgang naar duurzame energie steeds meer ‘het nieuwe normaal’ wordt, kunnen we ervoor zorgen dat het overgrote deel van de bedrijfsdaken in NL energie gaan opwekken. Een duurzame toekomst voor Nederland, dat is waar ik met alle collega’s heel graag aan bijdraag!"

René Raaijmakers - CEO Rooftop Energy

Rooftoppers

Ons team bestaat uit 50 enthousiaste Rooftoppers.
Bouwkundigen, ontwerpers, juristen, geografen, analisten, fiscalisten, techneuten, vakidioten, jonge honden, oude rotten. Met elkaar bouwen we dag in dag uit aan een duurzame toekomst.

Waarom Rooftop Energy?

Geen investering

100% veilig

50 Rooftoppers

10 jaar ervaring
+300 projecten

Het veiligheidsconcept van Rooftop Energy voldeed aan al onze eisen. Daardoor kunnen wij duurzaamheidsdoelen realiseren. Dat maakt Rooftop Energy voor ons een betrouwbare partner voor het plaatsen van kwaliteits zonnecentrales.

— Fred Duivenvoorden, Beheerder infra & Vastgoed AkzoNobel