Zorg

Omvangrijke complexen, een hoog stroomverbruik, wij zien mogelijkheden!

Oplossingen voor de zorg

Ziekenhuizen verbruiken enorm veel stroom als gevolg van de omvang, het grote aandeel medische klimaatinstallaties en de dag- en nacht bezetting. Door zelf zonne-energie op te wekken, kunnen ziekenhuizen hun ecologische footprint verkleinen en het energieverbruik verduurzamen. Dankzij de grootte van de meeste ziekenhuiscomplexen is er vaak ook voldoende ruimte voor een omvangrijke zonnecentrale.

Amphia Ziekenhuis Breda

Het Amphia Ziekenhuis was op zoek naar een duurzame manier om haar parkeergarage te voorzien van licht, stroom te kunnen genereren voor laadpalen en voor het opladen van elektrische pendelbusjes. De oplossing is gevonden in de vorm van een krachtige zonnecentrale.

Bekijk dit project  >>

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei investeert al langere tijd in duurzaamheid. Onder andere koopt het ziekenhuis 100% groene energie in, maakt het gebruik van warmte en koude opslag om de temperatuur in het ziekenhuis te regelen en heeft het ziekenhuis een vegetatiedak dat zorgt voor verkoeling in de zomer. Het enige wat eigenlijk nog ontbrak is de voorziening in eigen energie.

De zorg verduurzamen?

Heeft u een dakoppervlak van minstens 3.000 m² ? Dan maken wij een afspraak bij u op locatie.

Plan een kennismaking